A Játék erőssé,és kitartóvá tesz!Ne gondolkodj,csak játssz!                                                                                                                                                                                     
        Böngésző:    Verz.:    IP Cím:3.145.143.239                            Csütörtök, 2024-04-25
Minden ami Xbox/360/ONE/PS3...                
Honlap-menü
Chat
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 398
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » 2012 » November » 30 » FSD3 LiNk beállítás..
20:00:16
FSD3 LiNk beállítás..

Megtekintések száma: 11291 | Hozzáadta:: olivagyok360 | Helyezés: 3.5/2
Összes hozzászólás: 9
9 qartzika6996  
1
Hogyan tudom a rooteremnek megnézni a portjait?

8 Byte  
0
Nem akar összejönni ez a LINK. sad
Mindent beállítottam, Legújabb TU, Pingpatch, Devlink True. Szobába csatlakozik, látom magam. De játékon belül nem látok szervert. Tesztnél minden Pass.
Vagy nálam nem jó valami, vagy azért mert még béta. smile

7 Mitya  
1
Vannak olyan programok, amelyekkel lehet ellenőrizni, a hogy a port továbbítás működik e. Irányítsd a gépedre ezeket a portokat és teszteld, hogy van e igazság.

A kicsi szolgáltatóknál letiltják a portokat központilag, mert f@szkalapok. Nem tudom ki a szolgáltatód. Mindenesetre, ha működik, akkor több ötletem nincs. Igazából nézegettem már ezt az LINK-et, nekem állandóan kifagy ha belépek egy szobába. Érdemes várni, míg kijön egy értelmes release. Addig meg ott az XBSlink.

6 Mekusz  
0
Jah az nem tudom hogy számít e, hogy amikor próbálkozok egy darabig és nem megy, majd kilépek a Freestyleba, azon belül belépek a LINK beállításokba és ott újra letesztelem a port beállításaimat akkor a Data port: port 3072 TCP:Pass UDP:Fail??????????? Ugyan azzal a port számmal amivel előtte elfogadta!!!!!!
Hát ha ez valakinek többet mond !!!

Üdv

5 Mekusz  
0
Hello újra!!! (sajnos) :(((

Mitya köszönöm az összes eddigi segítséged, de sajnos még mindig nem látom a szervereket!!! :(((
Pedig most már tudom milyen az én verzió számom és azt is hogy milyen a szerver verziója!
Azt is kiírja hogy " A player has joined the room", látom magam a szobába de amikor visszalépek a játékba majd a "System Link"-re és azon belül a "Join Game" akkor nem mutat egyetlen egy szervert sem!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Már az agyam eldobom!!!!!! 1 hete ezzel szenvedek és nem jutok be abba a k....a szerverre!
Mitya nem lehet hogy a routerem szar (Tp-link) vagy valamit azon kéne átállítanom??? Már egyszerűen nem tudok másra gondolni!!!!! Elöre is megköszönöm ha valaki még is tudna segíteni !!!!!!

Üdv

4 Mitya  
1
A verziószámot a multi módban a jobb felső sarokban látod. Nem tudom mi az alap verzió, így hirtelen.
A portnál meg ajánlom az alapértelmezett portkiosztást, ami be volt állítva, vagy használj UPnP-t. Ha már szobába betudtál lépni, akkor már működik.

3 Mekusz  
0
Hello!

Kivettem az összes TU-t de sajna így sem működik! Hol kell néznem a verziószámot ? Valamint az lenne még a kérdésem hogy a "Port" és a "Broadcast" számhoz mit kell beírnom? Találomra valamit, vagy amit a videón mutatnak 31414, 31415?
És ezt a számot nem kell beírnom a router beállításaiba? Csak azért kérdem mert nem mindig fogadja el a számaimat, valamikor a "TCP" Pass és az "UDP" Fail valamikor pedig mind a kettő Fail!

Előre is kösz a segítséget!!!!

Üdv

2 Mitya  
2
Szeva

Én játszottam FSD Linken, szerintem a morál ugyanolyan, mint XBSLink-nél. NO TU! Az lenne a legoptimálisabb, ha mindenki a legutolsó TU-val játszana, de sajnos ez nem így van. MW3 esetén kilistázza, azokat a szervereket is , melyeknél a TU nem egyezik, de a BO az szarik az, olyan szerverekre és ki se listázza. Bár ez saját tapasztalat. Ajánlom, hogy szedd ki az összes TU-t. De a verziószámot mindig figyeld, mert az FSD hajlamos a hülyeségre.

Üdv.

1 Mekusz  
0
Hello !

Van egy olyan problémám, hogy mindent a videó alapján csinálok (beírom a JQE360 kódom, beállítom a portokat , a Teszt mindenhol"PASS", letöltöttem és bekapcsolta a TU version 3-at) , majd amikor elindítom a játékot és a System Link-be belépek egy szobába, onnan visszalépve a játékba nem mutatja a szervert! Vajon mit kellene még beállítanom? Előre is kösz a válaszotok! Üdv Mekusz

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés
Reklámok

Zene
Naptár
«  November 2012  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Xbox ONE Backward
Copyright olivagyok360 © 2024

Бесплатный конструктор сайтов - uCoz