Xbox360 S-RGH
|
|
Janek | Dátum: Vasárnap, 2016-08-21, 08:49:17 | Üzenet # 61 |
Ezredes
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 217
Állapot: Offline
| dilikutya84
A legutolsó TU mindig tartalmazza a korábbi frissítéseket is,tehát elég igen a legnagyobb "frissebb".Az Aurora a Hdd1/Cache/-mapába teszi.Ha a játékokhoz rakja,akkor az a FSD-be lesz használható.
|
|
| |
dilikutya84 | Dátum: Vasárnap, 2016-08-21, 09:54:52 | Üzenet # 62 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Az aurora nem a cache-be teszi, hanem a játék kódos mappáján belül a 000B0000 nevű mappába, amit ő hoz létre ha nincs ilyen. Tehát akkor innen is megy fsdből a tu? Akkor nem kell a cachebe tenni elvileg, hanem mindegyikből megy innen?
|
|
| |
Janek | Dátum: Vasárnap, 2016-08-21, 14:46:22 | Üzenet # 63 |
Ezredes
Üzenetek: 217
| Igen,futnia kell mind 2-őn.
Az üzenetet módosította: Janek - Vasárnap, 2016-08-21, 14:46:47 |
|
| |
mateszapu | Dátum: Szerda, 2019-11-20, 15:57:35 | Üzenet # 64 |
Közlegény
Üzenetek: 1
| Sziasztok
Új vagyok a konzolok világában. Gyereknek vettem egy 360-ast, és lenne pár kérdésem a szakik fele: Ez egy RGH töréses 360-as. Nem tudom ebből több féle van-e. - Ez az RGH törés csak valami chip csere/flashelés, vagy kód is van cserélve? a következő kérdésem miatt lenne jó tudni. - Ha hálózatra kapcsoltam, kiirta hogy van új Aurora frissités. Ezt egy ilyen feltört cuccra is rá lehet tenni? - FTP-n letöröltem pár játékot, de a listában ottmaradt, csak épp nem indítható. Hogy tudom azokat teljesen kiszedni? - A Live funkciók mennének, ha fizetős progit teszek fel? - Egyáltalán mi az ami nem megy egy chipelt géppel, és mi az amit nem kéne csinalni.
köszönök előre is minden infót. Addig is elkezdem olvasni ezt a rengeteg infót ami itt az oldalon van :-)
Üdv Mikkamakka
|
|
| |