|
Xbox360 Játékok
|
|
| Mitya | Dátum: Csütörtök, 2014-04-24, 12:47:34 | Üzenet # 136 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 228
Állapot: Offline
| ridzi, Mekkora méretű az a mappa amit letöltöttél ?
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Csütörtök, 2014-04-24, 13:04:54 | Üzenet # 137 |
|
Csoport: Töröltek
| Mitya, Mitya, most amit utoljára az good-ban van így jött le 6,16giga........amiket meg elötte azokat image browserrel csomagoltam azok is kb ilyen méretüek 6-7giga között...........
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Csütörtök, 2014-04-24, 13:08:07 | Üzenet # 138 |
 Vezér-őrnagy
| Próbálj meg letölteni hozzá TU-t.
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Csütörtök, 2014-04-24, 16:02:56 | Üzenet # 139 |
|
| Mitya, oké köszi megpróbálom.... Hozzáadva (2014-04-24, 16:02:56) --------------------------------------------- Mitya, heló..probáltam a fifához tukat..semmi ugyan az azt irja a játék menüjébe akárhová megyek h jelentkezzek be a szerverekhez...csak a kezdőrugásnál nem....de egyébként most raktam fel a titanfall-t az is ugyan ezt csinálja.....nem inditja el hasonló szöveget ír...nem lehet h nekem maga a gépemet kéne frissiteni vagy a dasht.....leht h hülyeséget mondtam csak másra nem tudok gondolni.....
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Csütörtök, 2014-04-24, 16:16:32 | Üzenet # 140 |
 Vezér-őrnagy
| A Titanfall az csak multis játék, nincs benne offline kampány. Így nem lehet játszani vele JTAG/RGH géppel.
Nem értem, nálam működik a FIFA14.
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Csütörtök, 2014-04-24, 16:28:27 | Üzenet # 141 |
|
| Mitya, nem tudom azt írja jelentkezzek be az EA szervereihez....ez mit jelenthet?passz!
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Péntek, 2014-04-25, 09:51:55 | Üzenet # 142 |
 Vezér-őrnagy
| Ez melyik FIFA a FIFA14 vagy a FIFA14 World Cup ?
Leírom nekem, hogy néz ki az indítás. Én a FIFA14 kolo verziót szedtem le. GAMEID: 454109C3 1. Bejelentkeztem mielőtt elindítottam volna. 2. Magyarra állítottam 3.START gomb-> bejön a bejelentkezés -> rámegyek a profilra 4. Kiírja h "Profil" csatalakozik az EA szerveire -> neméri el -> OK (A gomb) 5. Bejön a tárhely választó -> kiválasztottam 6. Automatikus mentés -> OK 7. Elindul a játék
Ezután RB LB gombokkal lehet váltani az oldalakat. A Lejátszás fülön vannak, amikkel még lehet mit kezdeni. A Football club fül ez teljes mértékben hanyagolható.
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Péntek, 2014-04-25, 12:09:14 | Üzenet # 143 |
|
| ez a fifa14.az mit jelent h bejelentkeztél mielött elindítod?mert pont ezt irogatja ki nekem h jelenkezzek be azEa szervereihez....minek hová kéne jelentkezni,nem értem.....amit leírtál pontokba nálam ugyan így mükszik minden csak amikor rányomok bármire a mondjuk profi klubbok rögtön bejön megint h válasszak profilt kiválasztom erre kiírja csazlakozás az EA szerveire jó csatlakozás utána megint kiíraj be kell jelentkeznem...de hová minek...rányomok h ultimat time ugyan az a helyzet tehát bármire megyek végigzongoráztam az összes pontot mindegyiknél ugyan ez...profil választás kapcsolódás,nem kapcsolodik "ennek a funkciónak az eléréséhez be kell jelentkezned az EA szerveihez"..mindig ez a szöveg..csak kezdőrugásnál nem...nem értem
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Péntek, 2014-04-25, 13:21:26 | Üzenet # 144 |
 Vezér-őrnagy
| Igen, mert azok online módok.
Offline módok: Kezdőrúgás Karrier Képesség játékok stb stb, amiknél nem jön be, hogy csatlakozni akar a szerverekhez
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Péntek, 2014-04-25, 15:54:20 | Üzenet # 145 |
|
| Mitya, hidd el nem vagyok hülye tényleg nem enged semmit...bárhová megyek...ilyenek vannak h légy profi,EAsprt aréna,szemtől szembe,meccs előszobák,légy profi játékos,barátságos meccs,stb.ugyan azt csinálja mindegyiknél profil választás aztán ugyan az a bejelentkezős duma...egyedül a képességjátékok meg kezdőrugás...sehol egy bajnokság liga lehetőség...
|
| |
|
|
| Botond | Dátum: Csütörtök, 2014-05-22, 21:36:49 | Üzenet # 146 |
|
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 20
| Sziasztok Le szedtem a Wolfenstein.The.New.Order és hogy kell neki mind a 4 dvd mer nekem csak 16gb pendrievom van
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Szombat, 2014-05-24, 15:07:26 | Üzenet # 147 |
|
| Mitya, SZIASZTOK.....leszedtem végre a várva várt Watch Dogs-ot....és hát persze h nem jó miért is menne,,,,,,,eddig image browserrel csomagoltam minden játékot ami fent van a gépen...ezt is megcsináltam mind kettő dvd-t beraktam a hdd/contect/000....-be....inditáskor hiba üzenet...."Game Error"the game couldn't start.try downloading the game again"....megpróbáltam isogoddal is átalakítva ugyan ez.....szedtem le hozzá tut akkor is......már megint hibás játékot szedtem le?hihetetlen!!?
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Szombat, 2014-05-24, 18:18:24 | Üzenet # 148 |
 Vezér-őrnagy
| ridzi, Ezt akkor írja, ki ha valami oknál fogva rosszul kerül fel box-ra. Csomagold ki mindkét DVD-t, tedd egy mappába mindkettőt a default.xex töröld, és a game.xex írd át default.xex-re, ezt másold a gépre.
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Szombat, 2014-05-24, 20:44:55 | Üzenet # 149 |
|
| Mitya, na heló...megcsináltam ahogy írtad....most annyi h más szövegű a hibaüzenet...."This game has been updated to an incompazible version."
|
| |
|
|
| ibiza87 | Dátum: Vasárnap, 2014-05-25, 14:08:57 | Üzenet # 150 |
|
| Sziasztok!tudom, hogy nem ide illik a kérdés, de nem találtam a kérdésemre illő fórumot. A gondom a következő lenne. A gyerekemnek van egy Xbox 360-ja. Gondoltam ma játszom vele egyet, de a gyerek levédte jelszóval, tehát egy játék sem indul. A fiam autista, tehát a kódot nem tudja megmondani, mióta ezt megcsinálta azóta Ő sem játszik. Valahogy lehet resetelni az xbox-t? hogy felejtsen el minden beállítást? válaszokat előre is köszönöm.üdv: ibiza87
|
| |
|
|