Dash Frissítés
|
|
digiservice | Dátum: Péntek, 2012-08-24, 21:56:37 | Üzenet # 16 |
Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 21
Állapot: Offline
| Dobj egy pm-et egy emil cimmel ahova kuldhetem. Koszi!!!
Quote (olivagyok360) Digiservice!
Küld el a profilodat Nekem,és megnézem,mi a sánkír van vele....
Az üzenetet módosította: digiservice - Péntek, 2012-08-24, 21:57:04 |
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 07:40:02 | Üzenet # 17 |
Főadmin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 900
| Szia,
Javasolnám,hogy valahová töltsd fel,és linkeld be ide a letöltő linket....
Köszönöm!
Minden ami xbox360!
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 07:43:25 | Üzenet # 18 |
Főadmin
| Szia,
Nézd meg,milyen dash van jelenleg a boxon,szedd le az annak megfelelő hivatalos MS Dasht mondjuk INNEN,ezt csomagold ki egy FAT32-re formázott penre,dugd be a boxba,várd meg míg frissít,és kész....
Üdv:
olivagyok360
Minden ami xbox360!
|
|
| |
Janek | Dátum: Szombat, 2012-09-01, 06:31:47 | Üzenet # 19 |
Ezredes
Üzenetek: 217
| Szia! Játék borítókat hova kell felmásolni pontosan,hogy megjelenjen???
|
|
| |
zoltanm | Dátum: Vasárnap, 2012-09-02, 06:38:27 | Üzenet # 20 |
Csoport: Töröltek
| Sziasztok! Gondom van segítsetek...köszönöm... gondoltam frissítem az rgh-s gépem 14719-ről 15574-re megis csináltam csak megszívtam...felment a frissítés és utána az avatar updatet is felraktam az update után már gyanús volt hogy csak eredeti metro dashboardom van....nxe/fsd helyett... mit tegyek...? xex alól mennek azok a játékok amik a box vinyóján vannak de az usb vinyóm nem látja a xex... köszönöm a válaszokat előre is.... üdv.Hozzáadva (2012-09-02, 7:38:27) --------------------------------------------- köszönöm megoldottam, daslaunch...launch.ini
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Hétfő, 2012-09-03, 05:29:59 | Üzenet # 21 |
Főadmin
| Janek!
Ezzel a leírással könnyen megoldhatod a borítók kérdését.....
http://olivagyok360.ucoz.hu/index/fsd_http_web_ui/0-28
Minden ami xbox360!
|
|
| |
Kori | Dátum: Szombat, 2012-09-08, 15:36:37 | Üzenet # 22 |
Közlegény
Üzenetek: 5
| sziasztok.
olyan problémám lenne, hogy elkezdtem volna használni Dashlaunch 3.0 (gondoltam felfrissítem a régit ha egyáltalán régi van rajta :S) és ott bármire kattintok megfagy az egész. (kernel 15574) ezután fogtam és újra indítottam gépet. és itt jött következő probléma,hogy az FSD menüt már nem tudom elindítani ( csak úgy ha pendrivról) csak az alap xbox menü indul el. a Dashlaunch-t azért akartam használni,hogy tudjak tilte update letölteni, mert úgy gondolom az le van tiltva. hogy tudnám legkönnyebben elindítani az FSD?
előre is köszi a választ.
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Szombat, 2012-09-08, 17:12:23 | Üzenet # 23 |
Főadmin
| Szia,
15574-hez a 3.02 kell,valószínűleg azért szállt el a rendszer,mert a launch.ini nem jó....
Nekem ez van a launch.ini-ben:
QuickLaunchButtons] Default = Hdd:\Programok\FSD2\default.xex
[Settings] pingpatch = true contpatch = false fatalfreeze = true regionspoof = true dvdexitdash = true xblaexitdash = true noupdater = false nxemini = true
Értelem szerűen arra figyelj,hogy az FSD elérése a Te gépedhez legyen állítva...
Ezt tedd a HDD1 Gyökerébe,és ez legyen a Dashlaunch mellett is amikor telepíted...nem kell állítani semmit,csak engedd rá,és piros B-vel lépj ki,jó lesz.
Üdv:
olivagyok360
Minden ami xbox360!
|
|
| |
Kori | Dátum: Szombat, 2012-09-08, 18:08:34 | Üzenet # 24 |
Közlegény
| Szia.
és ez alapján működik TU letöltésed? mert legfőképpen engem ez zavart hogy nem tudok letölteni. Pedig beregisztráltam az oldalra ahova kell és be írtam az FSD belül a felhasználónevet és jelszót aztán semmi. Ezért kérdem.
köszi a választ.
Szia
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Vasárnap, 2012-09-09, 08:32:54 | Üzenet # 25 |
Főadmin
| Szia,
Ahhoz,hogy le tudj tölteni borítókat,nem elég megadni a felhasználónevet és jelszót,működő Net kapcsolat is kell hozzá.....azt pedig úgy tudod elérni,hogy a MS Das felületen a Network settingsnél megadod a Te netszólgáltatódhoz tartozó adatokat....Nekem így működik.Ha FTP-zni,vagy ConX-et akarok,akkor csak kitörlöm a netes felhasználónevet és jelszót,és ennyi.
Üdv:
olivagyok360
Minden ami xbox360!
|
|
| |
Kori | Dátum: Vasárnap, 2012-09-09, 09:50:10 | Üzenet # 26 |
Közlegény
| Szia,
Értem mit mondasz az meg is van csináltam működő Net kapcsolat. ( Ez oldal segítségével állítottam be ) Másra már nem tudok gyanakodni csak is erre hogy a Dashlaunch-ba le van tiltva valami. Igaz én nem Net kábellel oldottam meg a az Internetet hanem Routerral ,de azzal is működik az FTP kapcsolat. ( Xbox és a laptopom között) meg amúgy is van letöltve Title updte csak azóta amióta meg lett csinálva rajta a automata hűtés azóta nem működik rajta a Net!
mi lehet az ami leven tiltva? a másik kérdés hogy kapcsolódik ki automatikusan az xbox? mert ezt is csinálta csak már az is le van tiltva szerintem.
köszi a segítséget! bye
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Vasárnap, 2012-09-09, 15:38:00 | Üzenet # 27 |
Főadmin
| Szia,
AZ MS Dash alatt be lehet állítani a boxot,úgy hogy kikapcsoljon bizonyos idő után,ha nem csinálsz a géppel semmit....ha csak úgy fogja magát és kikapcsol,az nem normális....ha az van a Launch.ini-ben,ami feljebb a hozzászólásban,akkor nem lehet,hogy nem működik a net....ettől függetlenül a dashlaunch beállításokat végig nézheted,hátha ott ment el valami.....
Üdv:
olivagyok360
Minden ami xbox360!
|
|
| |
drkun | Dátum: Csütörtök, 2012-09-27, 18:38:03 | Üzenet # 28 |
| Sziasztok!Szeretnék egy kis segítséget kérni:Kiírtam egy új játékot és azt írja ki a box,hogy update kell.Tavaly egy játéknál ugyanez volt,rányomtam a yes-re és elflashelte a gépem,vihettem szervízbe.Most LT3.0 van rajta,és slim a box.Frissíthetem?Mi történik utána?Van valami hátránya?
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Csütörtök, 2012-09-27, 18:45:52 | Üzenet # 29 |
Főadmin
| Szia,
Most nem a Flasht írja felül,hanem a CB Verziót,ami ahhoz vezet,hogy a következő okosságig,nem lehet RGH-t tenni a gépedre....
Üdv:
olivagyok360
Minden ami xbox360!
|
|
| |
drkun | Dátum: Csütörtök, 2012-09-27, 18:58:03 | Üzenet # 30 |
| Köszönöm.Akkor nyugodtan nyomhatok a YES-re?Konkrétan a legújabb focis game lenne,tavaly ugyanez a cég hokis játéka volt.Akkor a simán a focison lévő updatét elindíthatom?Nagyon köszi
|
|
| |