JTAG&RGH LIVE
|
|
olivagyok360 | Dátum: Szombat, 2014-11-29, 16:05:15 | Üzenet # 1 |
Főadmin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 900
Állapot: Offline
| XBOX Live-al játszhatunk online. De erre a JTAG/RGH moddolt XBOX-unk alapértelmezetten nem képes, mert amint próbálunk csatlakozni az MS lebannol minket. Ezután nem tudunk XBOX-unkkal többet LIVE-ra menni. De akit eddig nem bannolt az MS, annak eljött az ideje....
Minden ami xbox360!
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Vasárnap, 2014-12-14, 15:51:43 | Üzenet # 2 |
Főadmin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 900
| richmondlong,
Ez a topic ENNEK a leírásnak a Help stb topic-ja...
1. ha a dashlaunch jól van konfigurálva a gépeden,nem lesz baja a nettől... 2. igen letiltanak...igen,fel tudsz menni,ha a fentebb linkelt leírásnak megfelelően megcsinálsz mindent...a HDD-n lévő játékokhoz a borítót FSD-ben is le tudod szedni....
Minden ami xbox360!
|
|
| |
spory77 | Dátum: Szombat, 2015-02-14, 13:30:24 | Üzenet # 3 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
| Sziasztok!
Kellene egy kis segítség http://olivagyok360.ucoz.hu/index/jtag_rgh_live/0-85 ennek a leírásnak mert már régebben frissitettem a dash-t, de nem nagyon jártam sikerrel! A következő problémám, hogy FTP-keresztül nem tudok kapcsolatot létesíteni a boxommal állandóan ezt az üzenetet kapom kapcsolathívási hiba. Már majdnem minden beállítást végignéztem mind a konzolon mind a gépemen, de nem találtam semmit és nem jövök rá, hogy mi lehet a megoldás! Erre a két problémámra kérnék tőletek egy kis útbaigazítást ha lehetséges!
Köszi előre is. Üdv. spory
|
|
| |
Janek | Dátum: Szombat, 2015-02-14, 14:14:38 | Üzenet # 4 |
Ezredes
Üzenetek: 217
| Szia!
spory77
A konzolodon látod az IP:címét?
|
|
| |
spory77 | Dátum: Vasárnap, 2015-02-15, 08:53:47 | Üzenet # 5 |
Közlegény
| Sajnos nem Janek, azért gondolom, hogy valahol beállítással van gond!
|
|
| |
Janek | Dátum: Vasárnap, 2015-02-15, 16:52:38 | Üzenet # 6 |
Ezredes
| Mivel kapcsosodsz a netre...wifi,kábel?Így próbáltad már?
http://jltkft.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1179895
Az üzenetet módosította: Janek - Vasárnap, 2015-02-15, 16:56:19 |
|
| |
spory77 | Dátum: Hétfő, 2015-02-16, 10:26:12 | Üzenet # 7 |
Közlegény
| Wifivel.... próbáltam Janek, de egyszerűen nem jövök rá, hogy mi lehet a gond. A konzol egyértelműen beállítási problémára gondol és azt írja, hogy az xbox.com-on keressek megoldást a problémára.
Csak az a vicces, hogy pár hónapja még minden tökéletesen működött. Már nem tudom, hogy kihez forduljak segítségért!
Lefényképezem neked a beállításaimat és elküldöm ha nem gond és mondj véleményt róla.....Hozzáadva (2015-02-16, 10:26:12) --------------------------------------------- Az FTP kapcsolatom helyreállt, de a wifin keresztül még mindig nem kapcsolódik a konzol.....
|
|
| |
Janek | Dátum: Hétfő, 2015-02-16, 15:20:21 | Üzenet # 8 |
Ezredes
| Ha wifin akarsz csatlakozni akkor meg találja (ki írja)a wifi jelet...ami a neve?
|
|
| |
spory77 | Dátum: Kedd, 2015-02-17, 10:05:18 | Üzenet # 9 |
Közlegény
| Igen, minden beállítás úgy van ahogy ebben:http://jltkft.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1179895 a tartalomban le van írva..... ezért nem is értem, hogy mi az ami miatt nem képes kapcsolódni wifivel?
Elküldjem a képeket a beállításokról hogy megnézd?
|
|
| |
spory77 | Dátum: Szerda, 2015-02-18, 10:23:57 | Üzenet # 10 |
Közlegény
| FSD-ben igen látom ez a pláne, de mégsem kapcsolódik! Egyébként az FTP-m úgy állt helyre, hogy újraindítottam a routert és újra kapcsolódtam, azonnal összejött minden és a bal alsó sarokban megjelent az IP címem is!
|
|
| |
spory77 | Dátum: Csütörtök, 2015-02-19, 09:42:34 | Üzenet # 11 |
Közlegény
| Igen, mind2 és a beállítás ugyan az mint a vezetékesnél..... Lefényképeztem őket elküldöm, ha gondolod?
|
|
| |
Janek | Dátum: Csütörtök, 2015-02-19, 19:06:34 | Üzenet # 12 |
Ezredes
| Jó küld.Melyik dashboard verzió van fent,és a DL?
|
|
| |
freeman | Dátum: Szerda, 2015-12-23, 03:18:10 | Üzenet # 13 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Üdv! Az lenne a kérdésem hogy működő dolog ez még? http://olivagyok360.ucoz.hu/index/jtag_rgh_live/0-85 vagy nem is érdemes vele foglalkozni? illetve ha megy még ez a dolog külső usb-s-merev lemezzel lehet -e működtetni? vagy felejtős mert belső hdd-m-az nincs.
|
|
| |
Janek | Dátum: Szerda, 2015-12-23, 08:32:11 | Üzenet # 14 |
Ezredes
| Szia!
freeman
Működik,de a legújabb dashboard verzióval!De ha még azt akarod hogy a konzolod Live-képes legyen akkor ne csináld!!
|
|
| |
freeman | Dátum: Szerda, 2015-12-23, 17:43:35 | Üzenet # 15 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| A legújabb dash van a boxomon, tehát müködhet a dolog? viszont hamar lebannolhatnak, mondjuk nem igazán érdekel ha lebannolnak, mert a jövőben nem tervezem hogy live-olni szeretnék, viszont jól jönne egy két game-hez, azért is kérdeztem erről a dologról, tegyük fel megcsinálom az alapján ahogy le van írva a boxot, pl felteszem az xboxra a tropico5-t felmegyek live-ra és próbálok live-on játszani my cousin-al, ugyan mennyi rá az esély h kibannolnak? xDD vagy mitől függhet ez, jó kérdések, mi? :D
és ugyan az a Gold kreáló cucc működik? xD A Neighborhood SDK valamiért nem akar csatlakozni a boxhoz, lehet az a gond hogy nincs belső HDD-ém? A Neighborhood SDK nélkül mivel lehetne még indítani a gameket?
XBLStealth.xex fájl fontos? mert az egyik link halott a másikon lévőben pedig nincs benne ez a fájl.
|
|
| |