Dash Frissítés
|
|
Mitya | Dátum: Kedd, 2014-07-29, 08:01:59 | Üzenet # 331 |
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 228
Állapot: Offline
| WinCE, Próbálkozz egy Clear Data-val.
|
|
| |
WinCE | Dátum: Kedd, 2014-07-29, 12:29:09 | Üzenet # 332 |
Csoport: Töröltek
| Köszönöm, Mitya! Meg fogom próbálni! feltéve, ha sikerül http-n keresztül kapcsolatba lépnem a boxszal. FTP-zni tudok rá, de webes felületről nem tudom elérni. Az egyik hasonló gondom, hogy a netre nem tudom kiengedni (DNS error TL-WDR49000 routert látja, de a netre nem megy ki. Pingeltem is a hálózatot, a router ip-je lenne az átjáró, de valamiért nem engedi ki, portok is forwardolva, FSD-n tökéletes) Sajnos most nagyon próbálkozni sem tudok vele, mert a lányok egész nap nyúzzák. (itthon vagyok szabin, foglalkozhatnék vele, valószínűleg éjszaka fogok vele mókolni)
Megnéztem a GaDaBaMa-t, de nem megy win8 64 biten (angolt udásom silány, így nem volt még érkezésem utánabogarászni, hogyan kelthető rajta életre -ha lehet egyáltalán.
Az üzenetet módosította: WinCE - Kedd, 2014-07-29, 13:03:19 |
|
| |
Mitya | Dátum: Kedd, 2014-07-29, 15:10:38 | Üzenet # 333 |
Vezér-őrnagy
| WinCE, Ellenőrizd a dashlaunch beállításait, lehet ott van a gond a hálózattal.
livestrong = false liveblock=true
Próbáld resetelni, az XBOX network beállításait. De vidéken a kis netszolgáltatók, központilag tiltják le a portokat, így ha meg is nyitod a routereden, akkor se biztos, hogy az adat meg tud érkezni. Viszont internetnek mindenképp kellene lennie.
|
|
| |
WinCE | Dátum: Szerda, 2014-07-30, 10:48:48 | Üzenet # 334 |
| Az FSD-ben mindent okénak jelez a teszt során! Vidéken vagyok. A júpíszí nem tudom mennyire nevezhető "kis" szolgáltatónak? Már gyanús a júpíszi saját modemjének tűzfala, ami egy kalap szar (technicolot T7200, ami bridge módba van vágva), de sajnos valamiért nem tudok csatlakozni ip címen keresztül, hogy menézzem aktív-e benne a tűzfal.
No! A http-s csatlakozás is meg van. nem tudom miért nem műkszött? :/ Hogy visszatérjek az eredeti témához, és a fő problémámhoz: A kernelt felteszem, de a frissítés nem megy fel. A launch.ini-ben átírtam a noupdater = false-t true-ra. Se így, se úgy nem megy fel. Levenni nem merem, mert ez en a rohadt windózon egyszerűen nem működnek a programok. Ami kellene a xexmenü penre dolgozásával (Horizon), az sem indul el, így inkább nem törölném. Vagy ások egy xp-s gépet valahonnan. No! Azért csak felszenvedtem a xexmenüt! Találtam egy progit: Usb Xtaf Gui version 44, illetve ehhez egy képekkel illusztrált leírást. Ezzel sikerült megoldanom. A sikeren felbuzdulva ismét lefrissítettem a kernelt azon örömködve, hogy végre új dashboard kerülhet a boxra. Ám az örömöm nem tartott túl sokáig, ugyanis "update required", de se Yes, se No opció, csak egy "OK", és egy "Back". Kínomban már megnéztem, hogy biztos jó alaplaphoz készült-e a kernel az XeBuild-del. Abban nincs (nem lehet) hiba. Illetve ugyanezen kíntól vezérelve kihúztam a kinect kamerát, hátha az kavar be. Sajnos ekkor már az "update required" sem jön fel. A hivatalos oldalról letöltött USB verziós 16756-tal próbálkoznék. A könyvtárat is átneveztem már... Kezd elegem lenni a boxból, a ló éppen bambán bámul befelé az ablakon
Az üzenetet módosította: WinCE - Csütörtök, 2014-07-31, 11:44:44 |
|
| |
Mitya | Dátum: Péntek, 2014-08-01, 12:20:34 | Üzenet # 335 |
Vezér-őrnagy
| WinCE, A 16747-et ajánlom, mert a 16756-ot nem támogatja a dashlaunch jelen állás szerint. Ha megvagy a NAND beírással akkor szedd le az eredeti frissítést és rakd rá egy FAT-al megformázott pendrivera.
$$systemupdate néven.
Kapcsold ki az egész dashlaunchot és úgy próbáld. Ezt XEXmenu-ből újra betudod kapcsolni. DL 3.12 a legújabb.
|
|
| |
WinCE | Dátum: Szerda, 2014-08-06, 10:33:57 | Üzenet # 336 |
| Köszönöm az instrukciót! Nem merem! Most van netem (ugyan semmi hasznát nem veszem a boxon egyenlőre, de van, oszt kész) Erőt veszek magamon, és akkor lefrissítem. Ugyan ami miatt frissítettem volna már nem aktuális (sikerült szóra bírnom, és egyáltalán nem tetszik)Hozzáadva (2014-08-06, 10:33:57) --------------------------------------------- Nos. Ugye fentebb jeleztem, hogy sikerült életre keltenem a netet a boxon. Beállítottam mindent, amit csak ezzel kapcsolatban kell. Szeretném az időjárást is. Ám regisztráltam a worldweatheronline-on. Kaptam is API key-t, viszont ez egy negyven karakterből álló kód. Ellenben a box nem enged belőle csak 31-et bevinni. Mi erre a megoldás?
Az üzenetet módosította: WinCE - Szerda, 2014-08-06, 10:33:29 |
|
| |
Mitya | Dátum: Szerda, 2014-08-06, 11:50:45 | Üzenet # 337 |
Vezér-őrnagy
| Gyors megoldásnak azt tudom tanácsolni, hogy ne az XBOX-on néz az időjárást. Elég felesleges funkció, lehet már nem kompatibilis a kettő.
|
|
| |
WinCE | Dátum: Szerda, 2014-08-06, 19:09:36 | Üzenet # 338 |
| Igen! Ezt gyanítottam én is. Szerintem is fölösleges (ki is van kapcsolva)... Főleg, hogy kinézek az ablakon is, és látom... De gondoltam, ha már benne van ez a "ficsör", akkor kihasználom -főleg, hogy "örömbódottá" van, hisz van net... Telefonon is akkor érne valamit, ha mondjuk gps-t használva beírom az útvonalat, és jelzi, hogy zoknit ne vigyek, mert ahová tartok jó az idő... Mert ugye az is megmutatja milyen szép az idő a fejem felett... De hát magamtól is látom azt is... :P
|
|
| |
DyGery | Dátum: Szombat, 2014-09-27, 12:01:42 | Üzenet # 339 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
| Hello!
Kérdésem annyi lenne, hogy a leírtak alapján frissítettem a dasht- 16574-es verzióra ez első része jó is lett FIFA15 elindult. Viszont a leírás AVATAR-ra vonatkozó része az sehogy sem jött össze se egy $ jeles se $$ jeles mappa névvel sem! Hiába másoltam fel a pendrive gyökerébe a $$systemupdate nevű mappát miután csatlakoztattam a box-hoz az meg sem nyikkant hogy frissíteni kéne! Hogy csináljam h jó legyen?
Megoldottam bár nem értettem h hogy! Pendriv-ot csatlakoztattam a frissítéssel, a hdd-n megkerestem a Dashlanch-ot elindítottam a default.xex és azonnal bedobta a frissítés lehetőségét!!!
üdv Gegő
Az üzenetet módosította: DyGery - Szombat, 2014-09-27, 14:26:03 |
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Szombat, 2014-09-27, 18:25:17 | Üzenet # 340 |
Főadmin
Üzenetek: 900
| Szia DyGery,
A Dashlaunch launch.ini filet nyisd meg notepaddal,és a settings alá írd be noupdater=false,majd futtasd le újra a dashlaunchot,és simán menni fog az avatar update...
Minden ami xbox360!
|
|
| |
ruti | Dátum: Péntek, 2014-11-07, 17:44:54 | Üzenet # 341 |
Közlegény
| Hello Segítsetek légyszi. Próbálom frissiteni a gépemet az oldalon leirtak szerint, de mindig valami problémába ütközöm. Az én gépem pl nem indul el a tálcanyitásra, csak világit a gomb de semmi. Nem tudom kiolvasni a cpu kódot. Az auto frissités sem indul el. Mindig betölti a kezdőképernyőt. routeren keresztül való frissitésnél nem találja a gépen lévő dashbordot és leáll hibával. RGH-s corona gépem van. Mondjatok légyszi egy módot, mert az új játékok nem indulnak el. Köszi Ruti
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Szombat, 2014-11-08, 14:57:13 | Üzenet # 342 |
Főadmin
| Szia,
Érdekes,hogy ejectre nem jön a xell,gondolom régi a dash....
vártál vele legalább 3 percet? Ha régi a xell verziód,akkor csak HDMI Kimeneten ad képet,sima AV-n nem...
Javasolnám,hogy dugd bele a lan kábelt,ejectel indítsd a gépet,majd figyeld a routerben a client list-et...ha elindul a xell,annak ellenére,hogy nem látod,ott meg fog jellenni a box IP,amit aztán csak be kell írni a J-Runner-be,és onnan már gyerekjáték....
Minden ami xbox360!
|
|
| |
ruti | Dátum: Kedd, 2014-11-11, 14:12:26 | Üzenet # 343 |
Közlegény
| Hello vártam vele többet is, de nem indul. HDMI-vel van összekötve. Olvastam, hogy Fsd-ből is lehet indítani a Xell-t. Ekkor kilép az fsd-ből,és csak világit a gép, viszont nincs jel a tv-n. A flash360 sem indul el, kiirja, hogy initiative error. A gyári frissítések sem indulnak lehet az $Systemupdate vagy 2$-os meg se nyikkan. Bármilyen leirást nézek dashfrissitésre már az első lépésnél elvérzek.Hozzáadva (2014-11-11, 14:12:26) --------------------------------------------- Egyébként a box ip cimét tudom, mert fsd kiirja. Vagy ez más?
|
|
| |
olivagyok360 | Dátum: Péntek, 2014-11-14, 19:43:32 | Üzenet # 344 |
Főadmin
| Szia,
van egy másik eszköz is amit tudsz használni FSD alól,ez pedig a Simple nandflasher(google)...
A dashupdate gondod a launch.ini file szerkesztése fogja megoldani.. noupdater = false legyen benne,majd futtasd le újra a dashlaunchot....ha nincs kedved ehhez,akkor egyszerűen a dashlaunchban állítsd át a noupdater-t false-ra.
ez után menni fog...(de ezzel óvatosan,mert ha esetleg valami új game jön és ráengedsz valami frissítést a gépedre galibát okozhat...
Figyelj mindíg,hogy milyen update file-t engedsz rá,és nem lesz baj...
Minden ami xbox360!
|
|
| |
zenopapa232 | Dátum: Szerda, 2014-12-03, 11:02:46 | Üzenet # 345 |
Közlegény
Üzenetek: 1
| Üdv, Nagy Zénó vagyok pápáról.Egykis segítségre lenne szügségem az xboxommal kapcsolatban.ha bevan dugva az xboxba az internet kábele akkor az fsd-nél befagy és nem tölt be.De viszont ha netkábel nélkül kapcsolom be akkor hibátlanul működik.Meglehet csinálni ezt valahogyan ? Mennyibe kerülne ?
|
|
| |