|
Xbox360 HELP!!!
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Kedd, 2013-03-19, 12:23:39 | Üzenet # 391 |
 Főadmin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 900
Állapot: Offline
| Szia, ez is dashlaunch beállítási gond lesz...remélem a hivatalos frissítéssel már frissítetted a boxot...tehát van avatar,nem csak sziluett..... Javasolnám ezt a launch.ini tartalmat használni:
QuickLaunchButtons] Default = Hdd:\Programok\Freestyle\default.xex
[Settings]pingpatch = true contpatch = false fatalfreeze = true regionspoof = true dvdexitdash = true xblaexitdash = true noupdater = false nxemini = true
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Kedd, 2013-03-19, 12:27:34 | Üzenet # 392 |
 Főadmin
| Idézet (GyaxyBoy) Idézet (olivagyok360)Sajna passzolom.....viszont van optional media update RGH-ra is,ami az avit tutira lejátsza..... http://olivagyok360.ucoz.hu/index/optional_media_update_jtag_rgh/0-62 ok, köszi majd kipróbálom, ha lesz időm. Még egy kérdés! Ha nem a CONTENT könyvtárba másoltam aj átékokat, hanem egy külön könyvtárba, akkor a mentett állások is itt vannak, vagy az xbox az állásokat, a content mappába teszi?
Szia, A Content mappába,csak a GOD játékokat másold....a mentett állások minden esetben a Profil mappájában tárolódnak.....
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Yeteh | Dátum: Kedd, 2013-03-19, 13:14:16 | Üzenet # 393 |
|
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 23
| Hú Ha!! Átírtam a launch.init amit bemásoltál. Újra indít, ugyan az mint előbb. Ahogy lépek jobbra menüben ügye a kép alatt mindig írja az aktuális program nevét. Na már most nekem mindegyiknél az a név van a kép alatt ami a képen van. Kivéve az avatar editornál mert ennél alá fsdt ír. RGH után már a 16203-as dash volt illetve van rajta.
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Kedd, 2013-03-19, 14:51:42 | Üzenet # 394 |
 Főadmin
| A Dashlaunchot is lefuttattad újra? mert csak így lesz aktív az új launch.ini,és persze törölni kell a korábbi launch.ini-t is....
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| GyaxyBoy | Dátum: Kedd, 2013-03-19, 15:54:48 | Üzenet # 395 |
 Hadnagy
Üzenetek: 66
| Idézet (olivagyok360) Idézet (GyaxyBoy)Idézet (olivagyok360)Sajna passzolom.....viszont van optional media update RGH-ra is,ami az avit tutira lejátsza..... http://olivagyok360.ucoz.hu/index/optional_media_update_jtag_rgh/0-62 ok, köszi majd kipróbálom, ha lesz időm. Még egy kérdés! Ha nem a CONTENT könyvtárba másoltam aj átékokat, hanem egy külön könyvtárba, akkor a mentett állások is itt vannak, vagy az xbox az állásokat, a content mappába teszi?
Szia, A Content mappába,csak a GOD játékokat másold....a mentett állások minden esetben a Profil mappájában tárolódnak..... Értem. És a profilt melyik mappában tárolja? mert azt sem tudom. Valamint, ha uppolni szeretném az FSD-t akkor mentsek le mindent és utána essek neki az újra telepítésnek? Vagy mehet egy sima update? (akár online vagy offline)
|
| |
|
|
| Yeteh | Dátum: Kedd, 2013-03-19, 17:14:47 | Üzenet # 396 |
|
Őrmester
| Hát nem de akkor megcsinálom gyors! Hozzáadva (2013-03-19, 17:14:47) --------------------------------------------- Passzolok. Én indítom a Dashlaunch default.xex-et azt lefagy vagy vissza rak fsd-be vagy bejön és magyar nyelven mutatja a setupot. Nem lehetne valahogy újra tenni az egészet? Na és persza a pontos mikéntje?!
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Kedd, 2013-03-19, 19:14:33 | Üzenet # 397 |
 Főadmin
| Dehogynem,újra lehet tenni.....letörlöd a régit,mindent,aztán xex menü alatt egy penről felteszed az újat.....
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Yeteh | Dátum: Péntek, 2013-03-22, 17:35:32 | Üzenet # 398 |
|
Őrmester
| Na most ott tartok, hogy letöröltem mindent. Xex alól felmásolom a Dashlaunch3.07 mappát HDD1 gyökerébe, felmásolom az fsd REV 735 mappát a HDD1 gyökerébe. Indítom az install mappában lévő defaulth.xex. Bejön a dashlaunch beállitások oldala. Semmi install vagy update!!!!! mentem a launch init. Most már a középső gomb megnyomásánál megjelenik a felsorolásban a Freestayl hom felírat is. DE ha rányomok csak fekete képernyő jön be!!! Most már tényleg nem tudom mi van?! További ötletek, tanácsok?! Hozzáadva (2013-03-22, 17:35:32) --------------------------------------------- Sikerült újra rakni a dashlaunchot,+Fsd-t. De az Fsd-n belül a programok között a cover alatti nevek pl:xex1.1 stb azonos a cover kép és alatta név. Egyedűl az avatar editornál a cover kép avatar editor de alaülstta a név fsd. Ha inditani akarom természetesen az fsd-t tőlti be. Csináltam egy új profilt és hiába szerkesztem az avatart mentés után szürke marad. A régebbi profiloknál mindent rendesen mutat. Erre valami megoldás?
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Vasárnap, 2013-03-24, 08:31:20 | Üzenet # 399 |
 Főadmin
| Érdekes dolgok jönnek elő nálad.....
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Yeteh | Dátum: Vasárnap, 2013-03-24, 21:23:05 | Üzenet # 400 |
|
Őrmester
| Elég érdekes az biztos. Lent volt a testvérem és hozta a boxát. Ami feltűnt, hogy neki rendes ms dashbe is megjeleníti a borítókat. Ráadásul kinecttel játszottunk és az én boxom nem igazán akarta rendesen működtetni. hol érzékelt hol nem. Olvasgattam az oldalon és felmerült bennem, hogy nem-e töröltem le valamilyen mappát amit nem kellett volna. Gondoltam frissítem a dasht (16203) ugyan erre de akárminek nevezem át a mappát pl:$systemupdate....stb simán csak bekapcsol. Illetve ha berakom a pent a pc-be van rajta a mappán kívül egy 0kb fájl, amit nem én raktam rá. Törlöm, átnevezem a mappát berakom semmi, vissza pc és már megint ott van. Dashlaunch-ba engedélyeztem az updatet. Miért nem bootol be róla és kérdez rá a frissítésre??
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Kedd, 2013-03-26, 06:30:42 | Üzenet # 401 |
 Főadmin
| Szia,
Dasht frissíteni RGH-s gépen nem úgy kell mint a sima gépeken,először le kell gyártani a freeboot nandot,azt bele kell írni a nandba,majd utánna lehet csak ráengedni a hivatalos frissítést.....
Jó lenne ha elküldenéd a boxot,hogy rendbe tegyem a dolgokat rajta,mert ott valami nagy káosz lehet.....(vagy vidd el annak aki csinálta az RGH-t....)
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Yeteh | Dátum: Kedd, 2013-03-26, 10:59:01 | Üzenet # 402 |
|
Őrmester
| Szia! Igen olvastam a frissítés menetét, de mivel a boxon már 16203-as freeboot van gondoltam elég csak újra a hivatalost ráfrissíteni. Ezen is gondolkodtam merre menjek mert sem Pest sem P... nincs közel! Előbb utobb valami lesz. Köszönöm a válaszaid, foglalkozol a bajaimmal! Legalább valahonnan kapok válaszokat.
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Kedd, 2013-03-26, 14:48:31 | Üzenet # 403 |
 Főadmin
| Szívesen rendbe rakom,csak küld el....igyekszem segíteni,de sok olyan dolog van,amit látni kell ahhoz,hogy orvosolni tudjam....
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Öcsi | Dátum: Szombat, 2013-03-30, 17:10:42 | Üzenet # 404 |
 Közlegény
Üzenetek: 3
| Sziasztok. Kezdő vagyok még az Rgh-s boxomhoz,és segítséget szeretnék kérni. Frissítettem a Fsd3-at és azóta nem jön be az időjárás. Utána olvasgattam a dolognak és regisztráltam World weather online oldalon api key-ért,sikerült is a regisztráció de sajna nem találom a kódot! Ha valaki tudna segíteni és leírná szájba rágósan azt meg köszönném!
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Vasárnap, 2013-03-31, 16:02:54 | Üzenet # 405 |
 Főadmin
| Szia,
xmedia360 oldalán foglalkoznak részletesen a témával,ott meg fogod találni a választ....
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|