|
Xbox360 HELP!!!
|
|
| kyle900 | Dátum: Hétfő, 2014-02-24, 15:03:25 | Üzenet # 811 |
|
Csoport: Töröltek
| Sziasztok! Életem első RGH-ját csinálom. Kisebb nagyobb sikerekkel. De inkább kisebbel. Végig böngésztem ezt az útmutatót: http://www.xboxklub.hu/reset_glitch_hack1_0_segedanyag_phat_xbox360_hoz Eljutottam addig, hogy a boxot kellene indítani, de nem kapcsol be. a Cool Runner TX dev 4 piros ledje világít amikor bedugom a boxot, de megsem akar moccanni. Olvastam hogy a kábelek hosszával kellene variálni. Méghozzá a cpu reset és a post out-al. Melyiket hány cm-ről kellene kezdeni? és 1 cm-ként haladjak vissza felé?
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Hétfő, 2014-02-24, 18:11:18 | Üzenet # 812 |
 Főadmin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 900
Állapot: Offline
| RGH Topicban válaszoltam...folytassuk ott!
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Mgabeee | Dátum: Péntek, 2014-02-28, 19:36:22 | Üzenet # 813 |
|
| Sziasztok
Kezdő xbox-os vagyok. Lenne néhány kérdésem. Oli felvehetnélek skype-ra esetleg? Előre is köszönöm.
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Péntek, 2014-02-28, 20:02:16 | Üzenet # 814 |
 Főadmin
| Szia,
Ha másoknak is segíteni szeretnél,ahogy én is,tedd fel itt a fórumon a kérdéseidet,és válaszolunk....
Megértésedet Köszönöm!
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Mgabeee | Dátum: Szombat, 2014-03-01, 00:44:55 | Üzenet # 815 |
|
| Szia
Rgh-s gépem van belső vincsivel torrentről ha letöltök egy játékot akkor ott azt írták,h egyszerűen felmásolom a games mappába ahol a többi játék van és indulni fog. De amiket letöltök nincsen indítófájljuk. Kell még valamit tenni velük mielőtt átmásolom őket? Még a media centerrel kapcsoltban érdeklődnék. Lehet hülyeséget kérdezek,de ha wifis az xbox akkor is csak azt tudja lejátszani ami a vincsijén van olyan opció nem létezik,h mondjuk laptopon elinditok valamit es a box lejátsza? Bocs ha hatalmas hülyeségeket kérdezek de semmi felvilágosítást nem adtak ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm a választ
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Szombat, 2014-03-01, 08:40:07 | Üzenet # 816 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 228
| Szia Mgabeee,
Ha GOD formátumban töltöd le, akkor semmit nem kell csinálnod. Felteszed egy olyan mappába, amit az FSD szkennel. Ha ISO -ba töltöd le, akkor átkell alakítanod GOD-ra, az ISO2GOD nevű programmal. Az FSD content settings be nézd meg, hogy bevan e kapcsolva az induláskor való scan. Ott manuális scan-t is tudsz indítani.
|
| |
|
|
| Mgabeee | Dátum: Vasárnap, 2014-03-02, 01:41:08 | Üzenet # 817 |
|
| Szia Mitya
Amiket letöltöttem játékokat azt irtak torrenten,h god formátumuak. Nem tudom megnezni én csak sima data fájlokat látok. Viszont amik az xbox games könytárában vannak játékok azoknak vannak különböző fájlaik. Xex meg ilyenek amikre ha rámegyek fájlkezelőben akkor elindul az aktuális játék. Ezert gondolom h azzal amit letöltöttem még valamit kezdenem kell mert a kiterjesztésük nem olyan mint a boxon futó játékoknak. Mgabeee
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Vasárnap, 2014-03-02, 09:15:33 | Üzenet # 818 |
 Főadmin
| Szia,
ha azt írják,hogy GOD formátum,akkor a HDD1/Content/0000000..-ás mappába kell tenni a játékot...
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| Mgabeee | Dátum: Kedd, 2014-03-04, 22:34:18 | Üzenet # 819 |
|
| Szia
Oda is próbáltam már másolni és ugy sem megy. Nem értem mi lehet.
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Kedd, 2014-03-04, 23:40:14 | Üzenet # 820 |
 Vezér-őrnagy
| FTP-n töltöd fel a játékot ?
|
| |
|
|
| Mgabeee | Dátum: Csütörtök, 2014-03-06, 02:13:14 | Üzenet # 821 |
|
| Szia
Köszi a játék másolás része sikerült. Mennek szépen meg is jelennek. Köszönöm a segítséget. Lenne egy újabb kérdésem. Ftpn- keresztül másolok gondoltam kipróbálom a boxot media lejátszásra is. Media player megosztas látja is a box a zenéket filmeket. Zenelejátszás megy is viszont filmeket nem viszi. Találtam ezt az xmplayert amit a das launch-ból lehet inditani. Viszont nekem nem indítja el helyette ezt irja ki: Crash dumps dump to this file is exchandler option enable. PEdig ez az opció be van kapcsolva. Tudnátok segíteni?Hozzáadva (2014-03-06, 02:13:14) --------------------------------------------- Időközben sikerült elindítani egy újabb verzióját a proginak a0.0.4-est de bármilyen filmet indítanék lefagy. Nincs valami használhatóbb medig player xboxhoz esetleg?
|
| |
|
|
| Daniel | Dátum: Csütörtök, 2014-03-06, 12:36:59 | Üzenet # 822 |
|
| Hello egy kérdésem lenne ftp kapcsolodas,xboxon megnéztem ip-t mindent jol irtam es azt irja nem találja a kiszolgálót,a box a netkabellel van bekötve,a gep meg wifiröl megy eddig mindig engedte most nem,mit tegyek ? köszönöm
|
| |
|
|
| Akoyka | Dátum: Csütörtök, 2014-03-06, 19:33:29 | Üzenet # 823 |
|
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 21
| Buta kérdés de engedélyezted? Jelszót kér a bejelentkezésnél? Az sem mindegy milyen a Routered, Cisco-val nem fog menni mert külön kezeli a a 2 hálózatot. Nézd meg ping ,megy-e
Az üzenetet módosította: Akoyka - Csütörtök, 2014-03-06, 19:39:05 |
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Csütörtök, 2014-03-06, 22:39:18 | Üzenet # 824 |
 Vezér-őrnagy
| Mgabeee: Az xmPlayer az XELL-ből indul, tedd a gyökérbe a dolgokat és DVD kiadó gombbal indítsd a XELL-t, vagy FSD-ből.
Daniel: Az FTP alergiás néhány programra. Próbáld FlashFXP-vel, az bármilyen helyzetben tud csatlakozni.
|
| |
|
|
| Mgabeee | Dátum: Péntek, 2014-03-07, 01:03:28 | Üzenet # 825 |
|
| Szia Mitya
Várj én kezdő vagyok. Kicsit szájbarágósabban. Mi az a xell? Tegyem gyökérbe és dvd kiadó gombbal? A box system video player-ben ne is reménykedjek? Tehát valahogy nem lehet megcsinálni,h a videókat is ugyanúgy lejátsza pl laptopról ahogy mp3-akat? Látja a megosztott videokat de bármilyen formátumot is próbálok csak hibaüzenet.
|
| |
|
|