|
Xbox360 HELP!!!
|
|
| Mitya | Dátum: Szombat, 2014-03-15, 13:40:15 | Üzenet # 841 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 228
Állapot: Offline
| Szia Mgabeee,
Hát a XELL az xenon linux loader. Linuxot és egyéb programokat, emulátorokat lehet vele futtatni, és egyebek mellett flashelni is tud. Amikor elindítod akkor kiírja az ip címet, és ott vár. Ha böngésződbe beírod az ip címet, akkor ott letudod tölteni a konzolod dolgait.
Ha nandodat rárakod a updflash.bin néven egy pendrive-ra, akkor elindítva a XELL-t az beírja.
Egyéb programot pedig úgy tudsz rajta futtatni, hogy a pendrive gyökerébe berakod a programot, és elindítod a XELL-t. Az észreveszi, hogy van valami program a gyökérben és elindítja.
http://data.hu/get/7515050/xenon.elf
Ezt a fájlt tedd a gyökérbe, ezzel kapsz egy menüt, amivel eltudod indítani a programokat. Ez azért jó, mert nem kell cserélgetni a programokat. (pl nem az xmplayert akarod elindítani, hanem valami emulatort) Pendrive-ra rakd rá az xmplayer-t is, és akkor már eltudod indítani. Csak belépsz a mappába és a xenon.elf-et elindítod.
|
| |
|
|
| jimmi | Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 17:51:39 | Üzenet # 842 |
|
Csoport: Töröltek
| Sziasztok! Még csak ismerkedem az oldallal ,ha rossz helyen pötyögök bocs. Gyermekeimnek xbox 360 as rgh gépére szoktam játékokat felrakni. Mindez ment is xp-n használtam az image browsert. Most win7 van a gépen és nem indul a browser. Run time error' 339' Component 'MSCOMCTLOCK' or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid
ezt dobja fel .Vki tudja mi a teendőm most hogy újra tudjam használni??? Előre is köszönöm aki tud kérem segítsen.
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 18:49:00 | Üzenet # 843 |
 Vezér-őrnagy
| jimmi,
Használd az ISO2GOD nevű programot inkább.
http://digiex.net/downloa....nd.html
Egyszerű használni, szerintem nem fog gondot okozni.
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 19:22:10 | Üzenet # 844 |
|
| Mitya, hello.köszönöm h válaszoltál..végre egy oldal ahil segitséget is lehet kapni...probáltam amit írtál átirtam a launchinibe szövegszerkesztővel hdd-t usb-re rámásoltam a pendrivre amin az fsd is van...most anyi h nem jön be a régi dash sem magátol csak ha rányomok a xbox kontrolleren a nagy középső gombra...fogalmam sincs mit tehetnék!!!?légyszi ha van valami ötleted meghöszönném...
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 19:29:15 | Üzenet # 845 |
 Vezér-őrnagy
| ridzi, Úgy írd át, a DEFAULT változót, ahogy van a mappaszerkezeted a pendrive-on. Default = usb:\{mappaneve amiben van az FSD}\default.xex
Szóval a pendrive-on való elérését.
|
| |
|
|
| ridzi | Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 20:26:46 | Üzenet # 846 |
|
| Mitya, probálkozom probálkozom..de hiába...nekem a nekem a mit átirtam olyan sorrendben ahogy írtad csak azt az egy jegyzettömb fájlt kell pendrivre küldeni semmi mást mondjuk az egéssz launchini mappát azt nem?
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 21:46:58 | Üzenet # 847 |
 Vezér-őrnagy
| ridzi, Skype: vanpear
|
| |
|
|
| nagypenge | Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 10:30:55 | Üzenet # 848 |
 Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
| Sziasztok!Az rgh-s dashboardomat szeretném frissiteni.Előbb nekiláttam úgy ahogy itt le van írva de amikor megadom a boxom ip.-jét és entert és megnyomom az entert,eltűnik az a kis ablak.várok,csak várok és nem jön vissza.Mindent úgy csináltam szerintem ahogy le an írva.Mi lehet a bibi?itt ülök és tanácstalan vagyok.
|
| |
|
|
| Mitya | Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 10:53:41 | Üzenet # 849 |
 Vezér-őrnagy
| nagypenge, A dashlaunch-nak mennie kell miközben elindítod, és updserv-nek be kell kapcsolva lennie. Ha így volt, akkor próbáld jobb gomb futtatás rendszergazdaként.
|
| |
|
|
| nagypenge | Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 13:32:41 | Üzenet # 850 |
 Közlegény
Üzenetek: 2
| köszi a segítséget de nem sikerül.így marad.
|
| |
|
|
| Pola | Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 18:04:34 | Üzenet # 851 |
|
Közlegény
Üzenetek: 4
| Sziasztok! Még a multkor egy corona lapos gépnek rosszul sült el az rgh-zása (azt hittem hogy rosszul forrasztottam be a chipet de végül kiderült hogy a chip volt zárlatos) Na mindegy a lényeg hogy a gép egyáltalán nem kapcsol be még az elején csinált olyanokat hogy felpörött a venti maxra, utána már azt sem. Utána még azt is csinálta hogy áram alatt melegedett az SB chip de már azsem. Felküldtem szervizbe ottsem tudják sehogyan sem vissza írni a nandot, elvileg a tápfesz megvan mindenhol zárlatot sem találnak, és a szervizbe sem tudják micsináljanak vele... Én tanácsoltam nekik az sb chip cseréjét, mert véleményem szerint az ment ki de a szaki azt mondta nekem hogy ezt nem lehet cserélni mert utána többet nem indulna be a box mert hogy ez nem cserélhető. Javítsatok ki ha tévedek de ez hülyeség nem?! És szerintetek mi lehet a baj had adjak már valami tanácsot ennek a szakembernek... U.i az eredeti nand megvan hozzá. Segítséget nagyon megköszönném mert már 2 hete ül rajta a szerviz és kicsit már beleuntam..
|
| |
|
|
| iW0LF | Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 19:03:10 | Üzenet # 852 |
|
| Sziasztok.
Óriási problémám van , sajnos már rájöttem , mekkorát hibáztam. Adott egy slim 360 (trinity , RGH 2.0) , és mivel egy hete kollégámnak frissítettem a boxat , ma kapkodásba az enyémet is meg akartam csinálni. Csak sajnos megtartottam az ő nandját , hát persze , hogy azt tettem fel az enyémre. Így most bootol be. Sem a power gombra , sem ejectre. Van rá valami mód elsősorban olyan amit itthon is meg tudok oldani ? Köszönöm a segítséget előre is.
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 19:42:19 | Üzenet # 853 |
 Főadmin
Üzenetek: 900
| Pola!
SB-t lehet cserélni....és szerintem is az lesz...
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| olivagyok360 | Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 19:44:17 | Üzenet # 854 |
 Főadmin
Üzenetek: 900
| iWolf!
Sajna nincs otthoni megoldás,mindenképpen hardveres beavatkozás kell...ha van a közelben aki foglakozik ezzel a témával,és jó fej ingyen bele írja neked...
Ha lenne xelled,akkor nop,de így sajna nem megoldható.
Minden ami xbox360!
|
| |
|
|
| iW0LF | Dátum: Kedd, 2014-03-18, 00:23:28 | Üzenet # 855 |
|
| @olivagyok360 !
Köszi,
Te elég közel vagy :D.
Vidéki vagyok , nem nagyon van szerintem a környéken aki tudna segíteni, esetleg ha ismersz valakit Veszprém megyében , azt megköszönném.
Most néztem , Ajkán volt egy illető (az oldal is ő hozzá irányít) nem tudom , ő még tudna segíteni ? Foglalkozik vele?
Reggel felhívom , reménykedem... Amúgy konkrétan mi a neve a műveletnek ? Nand újra írása?
Az üzenetet módosította: iW0LF - Kedd, 2014-03-18, 00:44:44 |
| |
|
|