A Játék erőssé,és kitartóvá tesz!Ne gondolkodj,csak játssz!                                                                                                                                                                                     
        Böngésző:    Verz.:    IP Cím:3.146.107.144                            Szerda, 2024-11-27
Minden ami Xbox/360/ONE/PS3...                
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Xbox360 HELP!!!
nagypengeDátum: Hétfő, 2014-03-17, 10:30:55 | Üzenet # 856
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!Az rgh-s dashboardomat szeretném frissiteni.Előbb nekiláttam úgy ahogy itt le van írva de amikor megadom a boxom ip.-jét és entert és megnyomom az entert,eltűnik az a kis ablak.várok,csak várok és nem jön vissza.Mindent úgy csináltam szerintem ahogy le an írva.Mi lehet a bibi?itt ülök és tanácstalan vagyok.

MityaDátum: Hétfő, 2014-03-17, 10:53:41 | Üzenet # 857
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 228
Hírnév: 19
nagypenge, A dashlaunch-nak mennie kell miközben elindítod, és updserv-nek be kell kapcsolva lennie. Ha így volt, akkor próbáld jobb gomb futtatás rendszergazdaként.

nagypengeDátum: Hétfő, 2014-03-17, 13:32:41 | Üzenet # 858
Közlegény
Üzenetek: 2
köszi a segítséget de nem sikerül.így marad.

PolaDátum: Hétfő, 2014-03-17, 18:04:34 | Üzenet # 859
Közlegény
Üzenetek: 4
Sziasztok!
Még a multkor egy corona lapos gépnek rosszul sült el az rgh-zása (azt hittem hogy rosszul forrasztottam be a chipet de végül kiderült hogy a chip volt zárlatos) Na mindegy a lényeg hogy a gép egyáltalán nem kapcsol be még az elején csinált olyanokat hogy felpörött a venti maxra, utána már azt sem. Utána még azt is csinálta hogy áram alatt melegedett az SB chip de már azsem. Felküldtem szervizbe ottsem tudják sehogyan sem vissza írni a nandot, elvileg a tápfesz megvan mindenhol zárlatot sem találnak, és a szervizbe sem tudják micsináljanak vele... Én tanácsoltam nekik az sb chip cseréjét, mert véleményem szerint az ment ki de a szaki azt mondta nekem hogy ezt nem lehet cserélni mert utána többet nem indulna be a box mert hogy ez nem cserélhető. Javítsatok ki ha tévedek de ez hülyeség nem?!
És szerintetek mi lehet a baj had adjak már valami tanácsot ennek a szakembernek...
U.i az eredeti nand megvan hozzá.
Segítséget nagyon megköszönném mert már 2 hete ül rajta a szerviz és kicsit már beleuntam..

iW0LFDátum: Hétfő, 2014-03-17, 19:03:10 | Üzenet # 860
Csoport: Töröltek

Sziasztok.

Óriási problémám van , sajnos már rájöttem , mekkorát hibáztam. Adott egy slim 360 (trinity , RGH 2.0) , és mivel egy hete kollégámnak frissítettem a boxat , ma kapkodásba az enyémet is meg akartam csinálni.
Csak sajnos megtartottam az ő nandját , hát persze , hogy azt tettem fel az enyémre. Így most  bootol be. Sem a power gombra , sem ejectre.
Van rá valami mód elsősorban olyan amit itthon is meg tudok oldani ? Köszönöm a segítséget előre is.

olivagyok360Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 19:42:19 | Üzenet # 861
Főadmin
Üzenetek: 900
Hírnév: 999
Pola!

SB-t lehet cserélni....és szerintem is az lesz... wink

Minden ami xbox360!

olivagyok360Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 19:44:17 | Üzenet # 862
Főadmin
iWolf!

Sajna nincs otthoni megoldás,mindenképpen hardveres beavatkozás kell...ha van a közelben aki foglakozik ezzel a témával,és jó fej ingyen bele írja neked...

Ha lenne xelled,akkor nop,de így sajna nem megoldható. sad

Minden ami xbox360!

iW0LFDátum: Kedd, 2014-03-18, 00:23:28 | Üzenet # 863

@olivagyok360 !

Köszi,

Te elég közel vagy :D.

Vidéki vagyok , nem nagyon van szerintem a környéken aki tudna segíteni, esetleg ha ismersz valakit Veszprém megyében , azt megköszönném.

Most néztem , Ajkán volt egy illető (az oldal is ő hozzá irányít) nem tudom , ő még tudna segíteni ? Foglalkozik vele?

Reggel felhívom , reménykedem... Amúgy konkrétan mi a neve a műveletnek ? Nand újra írása?

Az üzenetet módosította: iW0LF - Kedd, 2014-03-18, 00:44:44

olivagyok360Dátum: Csütörtök, 2014-03-20, 12:35:30 | Üzenet # 864
Főadmin
Szia,

Nem tudom,hogy foglakozik-e még vele....ha más nem marad segítek én... wink És igen,a nandot kellene bele írni..

Minden ami xbox360!

iW0LFDátum: Vasárnap, 2014-03-23, 22:59:47 | Üzenet # 865

olivagyok360

Köszi , közbe már beszéltem vele , nála is van a box. Nem tudom mit tud vele kezdeni , mert már felhagyott a javítással , s már az eszközeit is lepasszolta (egy pápainak biggrin hmm...).

Elvileg hétvégén megpróbálja rendbe szedni. Azért köszönöm , hogy felajánlottad segítséged , remélem nem kell vele élnem biggrin

Hozzáadva (2014-03-23, 22:59:47)
---------------------------------------------
olivagyok360

Hát , akkor itt is nagyon szépen köszönöm a segítségedet.

Minden jól működik , meg volt a hétvégi öröm.

Üdv.

W™

ridziDátum: Hétfő, 2014-03-24, 00:04:00 | Üzenet # 866

olivagyok360, szia...csak egy kérdés!lehetséges az h rgh gépre a már letöltött game boritókat felmásoljam pendrivről mondjuk valamelyik mappába?mindenki csak azt mondja h dugjam rá a netet kössem össze pc-vel stb...nekem ez mind sajnos nem lehetséges csak stices netem van és kábelom sincs amivel összekössek....nem akarom elhinni h nincs más megoldás valami egyszerübb....megöszönném a segítséget....előre is köszi.

MityaDátum: Hétfő, 2014-03-24, 14:50:32 | Üzenet # 867
Vezér-őrnagy
ridzi, van rá megoldás.

http://www.gadabama.com/

Ezzel a programmal megtudod csinálni, amit akarsz.

olivagyokDátum: Hétfő, 2014-03-24, 15:52:41 | Üzenet # 868

iWolf!

Nincs mit,szívesen! :-)

robiDátum: Hétfő, 2014-03-24, 19:36:11 | Üzenet # 869
Közlegény
Üzenetek: 13
Sziasztok.lenne egy slim konzol dasht frisssitettem az első oldalon leírt módon dashlaunch segítségével és piros led E71 hibakód lett a vége.valakinek valami ötlet?
Belső HDD van a gépben ami utolag lett belerakva alapból 4 gigas a gép

MityaDátum: Kedd, 2014-03-25, 00:10:22 | Üzenet # 870
Vezér-őrnagy
robi, Szia,

Pontosan mi után írta ki a gép, volt valami probléma frissítés közben?

A XELL működik ?

Keresés:

Copyright olivagyok360 © 2024

Бесплатный конструктор сайтов - uCoz